Tera tržišta i klijenti

NewsPapers.jpgTera Digital Publishing globalna je tvrtka prisutna u cijelom svijetu. Njena programska rješenja priznata su u novinarskoj i izdavačkoj branši sa preko 270 izdavača koja ih koriste. Europsko tržište je najjače Terino tržište. U Europi se trenutno u više od 150 novinskih kuća koriste Terina izdavačka rješenja.
Pojednostavljeno: u Europi se dnevno sa Terinim sofrware-om napravi i otisne oko 70 - 80 tisuća stranica. Ako poredimo u novinskim formatima to iznosi oko 64 stranice po novinama i prosječno oko 100 zaposlenih u redakciji.

Drugo po važnosti tržište po broju otisnutih naslova je Južna Amerika. Na ovom kontinetu Tera Digital Publishing može da računa na prestižnih 56 instalacija u isto toliko novinskih kuća.

Ostatak predstavlja Sjeverno Američko tržište i Azijsko-Pacifička regija. U Azijsko-Pacifičkom regionu Tera ima dosta jako tržište koje se zasniva na Malaysian media, Utusan i New Straits novinskim grupacijama.

U SAD lista korisnika zasniva se na Memphis Commercial Appeal i ostalih 24 instalacija u cijeloj zemlji.
Kompletirajaći Terinu prisutnost na globalnom tržištu osvrnimo se još i na određene instalacije u Južnoj Africi sa Johnnic Media i Caxton grupacijama.