Tehnologije

U šumi tehnologija koje nastaju (i nestaju) , NetCom za Vas odabire i testira najpouzdanije. Svaku obećavajuću tehnologiju koja se pojavljuje na tržištu, eksperimentalno uvodimo u naše vlastito poslovanje i time stičemo dragocjena iskustva.
U trenutku kada određena tehnologija postane zrela i dostupna za širi krug korisnika, NetCom posjeduje dragocjeno iskustvo stečeno u svakodnevnom radu sa korisnicima.

Od samih početaka tehnološku okosnicu čine provjerena i pozdana obitelj Microsoft proizvoda. U ovom, za informatičku industriju veoma dugačkom razdoblju, naši tehničari i programeri stekli su ogromnu bazu znanja, kako kroz školovanje tako i kroz dragocjena svakodnevna iskustva, i kontakte sa proivođačima.

Osnovna paradigma kojom se vodimo pri odabiru neke od tehnologija je da mora biti korisna i produktivna, te svakodnevna upotreba za Vas ne smije predstavljati dodatno opterećenje, već treba omogućavati da svoj posao obavljate bolje i efikasnije.

Naša osnovna misija je odabir standardiziranih i provjerenih tehnoloških rješenja i oslobađanje korisnika od mukotrpnog procesa odabira tehnologije, koji svaki dan postaje sve teži.