Poruka greške

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor u include_once() (linija 3478 od /opt/nginx-1.19.4/htdocs/netcom.hr/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor u require_once() (linija 127 od /opt/nginx-1.19.4/htdocs/netcom.hr/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Tehnologije

U šumi tehnologija koje nastaju (i nestaju) , NetCom za Vas odabire i testira najpouzdanije. Svaku obećavajuću tehnologiju koja se pojavljuje na tržištu, eksperimentalno uvodimo u naše vlastito poslovanje i time stičemo dragocjena iskustva.
U trenutku kada određena tehnologija postane zrela i dostupna za širi krug korisnika, NetCom posjeduje dragocjeno iskustvo stečeno u svakodnevnom radu sa korisnicima.

Od samih početaka tehnološku okosnicu čine provjerena i pozdana obitelj Microsoft proizvoda. U ovom, za informatičku industriju veoma dugačkom razdoblju, naši tehničari i programeri stekli su ogromnu bazu znanja, kako kroz školovanje tako i kroz dragocjena svakodnevna iskustva, i kontakte sa proivođačima.

Osnovna paradigma kojom se vodimo pri odabiru neke od tehnologija je da mora biti korisna i produktivna, te svakodnevna upotreba za Vas ne smije predstavljati dodatno opterećenje, već treba omogućavati da svoj posao obavljate bolje i efikasnije.

Naša osnovna misija je odabir standardiziranih i provjerenih tehnoloških rješenja i oslobađanje korisnika od mukotrpnog procesa odabira tehnologije, koji svaki dan postaje sve teži.