Poruka greške

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor u include_once() (linija 3478 od /opt/nginx-1.19.4/htdocs/netcom.hr/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor u require_once() (linija 127 od /opt/nginx-1.19.4/htdocs/netcom.hr/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Što se arhivira?

knjige.JPGDanas,  kada se digitalizira i glas i slika i knjiga, još jedan segment je skoro ostao nedirnut. Kao što i pretpostavljate, to su velike količine pisanih dokumenata koje koristimo u svakodnevnoj komunikaciji kako sa pravnim tako i sa fizičkim osobama.

U odnosu na klasičnu arhivu, digitalna arhiva je i multimedij-ska! Što to znači? To znači da u nekoliko sekundi uz zapisnik sa sjednice možete arhivirati kao prilog i zapis sa diktafona, digitalne video kamere ili digitalnog fotoaparata. Također, možete uz originalni potpisani i ovjereni dokument dodati kao prilog i njegov izvornik kao što je dokument pisan u tekst procesoru ili tabličnom kalkulatoru.

No sama digitalizacija dokumenata u današnje vrijeme i nije neki veliki problem. Vrlo je bitno da se dokumenti organiziraju da ih se može pretraživati po različitim kriterijima, te da se ubrza pristup dokumentima.