Poruka greške

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor u include_once() (linija 3478 od /opt/nginx-1.19.4/htdocs/netcom.hr/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor u require_once() (linija 127 od /opt/nginx-1.19.4/htdocs/netcom.hr/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Često postavljana pitanja

Često postavljana pitanja

Q.  Da li su "Digitalna Arhiva" i djelovodnik povezani?
A.  Naravno, povezani su u potpunosti.

Q.  Da li je "Digitalna Arhiva" u skladu s zakonskim propisima koji se odnose na čuvanje arhivske građe?
A.  "Digitalna Arhiva" je u potpunosti usklađena sa postojećim zakonskim propisima.

Q.  Na kojim bazama radi "Digitalna Arhiva"?
A.  "Digitalna Arhiva" podržava rad sa MS SQL serverom i Oracle RDBMS bazama podataka.

Pomoć

Pomoć

Nakon pregleda vaše postojeće računalne opreme NetCom-ovi stručnjaci će Vam preporučiti elemente koji Vam nedostaju i instalirati "Digitalnu arhivu s djelovodnikom", a zatim vas obučiti i uvesti u rad sa proizvodom.

U svega nekoliko dana možete započeti sa radom i preuzeti potpunu kontrolu nad dokumentima!

NetCom Vam ostaje i dalje na usluzi kad god Vam naša pomoć zatreba.

Služba podrške:    diar-support@netcom.hr    051/324-850    051/212-887

Želite li znati više?

Želite li znati više?

Ukoliko želite vidjeti funkcioniranje proizvoda u praksi, prema vašoj želji, možemo kod vas ili u uredu NetCom-a (Janeza Trdine 2, Rijeka) organizirati PREZENTACIJU u kojoj ćete vidjeti da digitalna arhiva ne mijenja sadašnje poslovanje, već ga nadopunjuje i osuvremenjuje.

pNa prezentaciji ćete također dobiti sve potrebne informacije i uvjeriti se u koristi koje dobivate Digitalnom arhivom sa integriranim djelovodnikom.

Budućnost?

Budućnost?

Uskoro će i ova tehnologija biti sve-prisutna u našem životu kao što su mnoge naše urede, u ne tako davnoj prošlosti, osvojili telefaks i osobno računalo .

Budućnost nam svakodnevno postavlja nove i suvremenije zahtjeve u poslovanju.

Digitalna arhiva omogućuje lakše ostva-renje svih budućih zamisli jednostavnim nadogradnjama i razvijanjem već postoje-ćeg programa.

Zakonska regulativa

Zakonska regulativa

Digitalna arhiva je rađena u skladu sa zakonskim propisima, poštivajući osnovne zakone, odredbe i načela o vođenju arhive. Posebno je naglašena usklađenost sa:

1. Uredbom o uredskom poslovanju ( NN br. 38/87 i 42/88)

2. Uputom za izvršenje Uredbe o uredskom poslovanju  ( NN br. 49/87 i 38/88 )

Brzo pretraživanje

Brzo pretraživanje

Zbog mogućnosti jednostavnog i brzog unosa multimedijalnih priloga Vaš djelovodnik evidentira mnogo više sadržaja nego do sada, a pristupiti im možete bilo kada i sa bilo kojeg mjesta.

Brzo i efikasno, u djeliću sekunde, možete pronaći dokument po podnosiocu, organizacijskoj jedinici, referentu, datumu, tipu predmeta, klasi, urudžbenom broju ili po bilo kojoj ključnoj riječi.

Pouzdanost i sigurnost

Pouzdanost i sigurnost

Digitalna arhiva omogućava da se veliki broj spisa stavi na jedan jedini CD medij, a zatim se taj CD medij može umnožiti u odgovarajući broj primjeraka.

Na taj način može se sačuvati i osigurati dokumentaciju od rizika kojima je inače izložena svaka arhiva dokumenata.

Ovakvim jednostavnim pohranjivanjem brzo se dolazi do svakog dokumenta.

Pristup i statistika

Pristup i statistika

pristup.jpgDigitalna arhiva omogućava pristup samo ovlaštenim osobama a unutar ovlasti za svaku grupu operatera je moguće odrediti raspon poslova  koje smiju obavljati. Dokumenti su Vam na raspolagnju 24 sata, a arhiva automatski vodi i statistiku pristupa dokumentima.

Stranice